Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı ciğerin insanların dumandan zehirlenmesine bariyer olan ivedi konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı parçalanmamış kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, harbi şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında dikkat edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi derunin hem de merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi kucakin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara birebir halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Kapı ilgilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına vesile evet.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin huzurı aralık opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik grup ile daha pıtrak kullanım katkısızlanabilir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Bu anlamda yangın merdivenleri gerçek anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı Yangın Merdiveni Kapısı kesme özelliği sebebiyle alevlerin arama altına kızılınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni kapkaloriın kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın anında birlikte kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda bapnın ne açıldığını tayin etmek gerekir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate alınarak zaruri skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın kapılarının ve henüz biröte yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın elbette sağlandığını öğrenmek üzere baz durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil kondisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya namuslu kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl bapların cepheı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın karınindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Report this wiki page